Mi princesa, mi amor, mi vida!

1. Blogg.se har krånglat hela dagen idag.
2. Det har även krånglat för andra bloggare.
3. Jag överväger till att byta plattform om dom inte fixar strulet.
4. Det här är 3e inlägget jag skriver om, då de andra inte har publicerats.
5. JAG HATAR BLOGG.SE IBLAND!



Igår var jag på ultraljud med Mamma, vi skulle äntligen få avslöja könet på mitt under magen, känslan är obeskrivlig och går inte att uttrycka i skrift, men om jag säger såhär; när något känns mer än underbart då vet man att man har gjort de rätta valet. Jag låg sprattlandes som en anka samtidigt som jag nästan klämde sönder Mammas hand för att få se i skärmen efter en liten puttinutte snopp men jag såg ingen, det var ingen liten bråkstake som låg i magen på mig (vilket jag trodde) utan det visade sig att det var en liten prinsessa som låg där, jag började storböla...Jag grät inte för att jag vart ledsen över att det vart en flicka, vilket mamma komiskt nog trodde, hon började genast trösta mig med ord som " men gumman en flicka blir ju lika underbart det med" men i själva verket grät jag över att jag vart lycklig och inte för att det vart en flicka. Det var inte förens nu som jag insåg att jag ska ha ett barn, en liten flicka. Jag kan inte förstå hur jag har rökt under graviditeten, jag kan ha skadat min dotter, MIN blivande dotter, fy fan för mig. Ibland förtjänar man ett skott i pannan när man inte vet bättre, men nu gör jag det.

Det blev ingen liten Kevin denna gång som jag hade hoppats på, men det blir en liten Prinsessa, kan man döpa sitt barn till princessa? Ska jag göra om det är rimligt!


ett viktigt medelande till mina läsare!

Jag  har slutat röka mina kära läsare, den varma pinnen kan inte längre nå mig, jag klarar mig utan den och har nu gjort det i cirka 10 dagar. När jag ser en människa med en ciggarett i handen känner jag inte ens suget längre, cred till mig!

Försökte just lägga upp en bild som jag tänkte dela med mig av men det funkar inte, ibland hatar jag blogg.se...

biten av en spindel

Jag har gråtit titt som tätt i mer än en timme nu, Mamma försöker lugna mig men jag bara fortsätter ännu mer. Jag blev biten av en spindel som var VIT för cirka 1,5 timme sedan, jag var ute på promenad med en vän och vi satt under ett träd, efter 10 minuter känner jag att det är något som kryper i nacken på mig och upptäcker efter en kort sekund att det är en vit äcklig liten varelse som har gjort sig hemstadd på min hud. Jag börjar skrika,får panik och lyckas efter några sekunder skaka av den, nu är jag röd på nacken och det kliar så in i helve**e!  Det kryper i hela kroppen på mig, känns som att det kryper cirka 40 baby spindlar på min kropp, jag ska ta och hoppa in i duschen, sen ska jag googla om de vita spindlarna och hoppas att den inte var giftig.

Imorgon ska jag iväg på ultraljud kära läsare, äntligen får jag veta vad mitt barn är, jag längtar så otroligt att känslan är obeskrivlig. Tänk er att det växer ett annat liv, en annan människa - i lilla mig! Jag kan fortfarande inte fatta, jag tror att det är en liten pojke som ligger och brottas därinne, det får vi se imorgon. Mamma följer med mig så jag slipper snuskhummrar, safe!


KRAM!


I´m back bitches!

trodde ni att ni skulle bli av med mig för att jag inte uppdaterat på ett tag? ;) Då trodde ni fel. Faktum är att en viss person bytte lösenord på min blogg för att jag inte ska kunna uppdatera och för att den förmodligen sedan skulle läggas ner men icke sa nicke, jag mejlade blogg.se kungen och nu är det fixat, Nytt lösenord med siffror bokstäver och allt man kan tänka sig, nu har jag lärt mig att man inte kan lita på folk, verkligen! Jag ska från och med nu godkänna mina egna kommentarer, och inte låta någon annan falsk människa göra det som antagligen var avundsjuk på mig och min blogg och därmed försökte stänga ner den, usch på såna människor!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, människor slutar aldrig förvåna, tragiskt tragiskt!

Ikväll kan ni ge er tusan på att bloggen kommer uppdateras, har mycket att berätta för er, nästan så jag måste skriva upp allt i ett block så jag inte glömmer bort allt som hänt, haha! Jag måste säga att jag är en lycklig jäkel, no matter what!

KRAM!

sluta gör reklam för era bloggar!

Nu har jag suttit och raderat en handfull rad med kommentarer där ni spammar eran bloggadress, varför gör ni det? Tror ni att folk fångar intresse till eran blogg när ni skriver den 32 gånger på raken efter varann? Nej, ni borde hitta ett bättre sätt till att fånga besökare än att spamma. Från och med nu kommer jag radera all spam reklam ni skickar om gratissajter, tråkiga bloggadresser ingen ändå kommer klicka på och liknande reklam. Jag godkände dom i början men när jag får samma spam av samma person och samma ip nummer som jag just nu börjar bli trött på så tappar jag tålamodet, jag har vettigare saker att ta itu med just nu än att sitta och ta bort dumma kommentarer, skärp till er!

LÄS OM DENNA TJEJ WWW.BLABLA.BLOGG.SE
LÄS OM DENNA TJEJ WWW.BLABLA.BLOGG.SE
LÄS OM DENNA TJEJ WWW.BLABLA.BLOGG.SE
 LÄS OM DENNA TJEJ WWW.BLABLA.BLOGG.SE


Får ni lust att klicka er till en sådan sida? Nej knappast...


Var bara tvungen..

Var bara tvungen att få yttra mig om denna papiljon, nämligen Lady gaga, jag diggade henne starkt förra sommaren, hennes bodys hon matchade så snyggt med klackar och hennes coola moves och sång. Det  var nästan så att jag skrek halsen av mig själv förra sommaren i kungsträdgården då hon uppträdde i the voice 08. Men nu har hon bara gått för långt. Det tröjde inte långt förens Lady gaga insåg att det krävdes mer än hennes bodys för att bli unik, känd och framgångsrik. Nu senast dök hon upp i en dräkt av grodor i en pratshow, ja unik är hon ju iallafall. Dock känns det bara som att hon är ute efter uppmärksamhet men unik har hon åtminståne lyckas bli, du har blivit floppad Lady G!

FLIPP

Snygg,cool unik & framggångsrik!




FLOPP

Sorglig, psykad & floppad!




bridget är din räddare i nöden!

(Dag 5 utan någon cigarrett)



Igårnatt somnade jag 04:35 eftersom jag låg uppe med min bäste vän, nämligen bridget! Jag köpte boken för cirka 1 månad sedan på rea, 10 kronor kostade den mig och jag kan ju bara säga att det var ett riktigt kap! Boken är så otroligt rolig, man ligger och skrattar för sig själv varannan rad och känner igen sig något otroligt. Som det står i början av boken så är bridget din räddare i nöden och din bäste vän! Jag har aldrig sett filmerna, har alltid tänkt att de inte verkar vara min typ av film men eftersom boken är så hemtrevlig och underhållande så måste väl filmen vara minst lika rolig?

Är det någon som vill komma på bridget jones maraton hos mig?
Smsa: BRIDGET  till 0762569720 isåfall!


nu åker jag hem!

Nu åker jag hem till min kära hemstad och mor, har saknat henne, men främst har jag saknat min lillebror. Han stöttar mig alltid genom allt och står altid vid min sida. Bara 9 år men ett jädrans geni med ett stort hjärta om ni frågar mig. Igår träffade jag föresten min Pappa, Mamma hade ringt och berättat att jag är gravid så han visste redan om det innan vi skulle träffas. Han försökte övertyga mig, som många andra redan gjort att göra abort men när jag sa vilken vecka jag var i och att det är försent att göra abort nu så blev han tyst, lär er att leva med detta mina nära och kära, det är ett beslut jag redan har tagit långt tillbaka, jag ska bli Mamma och jag är stolt över det också. Nu åker jag in mot centralstation och köper mig en tågbiljett!

KRAM!


"Den bara flög iväg"

Jag startade datorn och möttes av detta på MSN:s startsida, en chihuahuavalp på spett, fyfan vad arg jag blir! Enligt ägaren till denna chihuahua så ska ägaren ha hållt på med grillen och trycket ska ha blivit så hårt att grillgaffeln flög iväg och landade mitt i stackars chihuahua valpens huvud, hur fan lyckas man med det? Jag tror snarare att dom försökte grilla valpen men lyckades inte då valpen flydde hemifrån om blev borta i 3 dagar. När valpen kom tillbaka så hade han fortfarande gaffeln kvar i huvudet.

Gaffeln är nu borttagen och valpen mår bra, jag tycker dom att dom som var ägare till denna hund skall mista vårdnaden om den, jäkla oansvariga mattar!


Klicka på bilden nedan för att se videoklippet.

En valp på spett
En valp på spett



Nu måste jag ta en dusch för att avreagera mig, Pappa ringde mig även idag och bad om ursäkt för 3e gången, ska nog kanske ta och åka till honom innan jag återvänder hem igen, vi får se!

KRAM!

Dessa jävla våldtäcksmän!!!

Nu har jag fått nog, inatt (nyss) är det andra gången som jag blir förföljd av en indisk man, denna gång var han dock äldre, i 40-50 års åldern. Jag står utanför tunnelbane-perongen och pratar i telefon samtidigt som jag ser att en indisk man genomskådar mig från topp till tå med en riktigt obehaglig blick, han märker genast att jag får syn på att han tittar på mig och istället för att kolla bort så fäster han blicken i mina ögon och försöker skapa ögonkontakt, jag vänder mig genast om och talar om för personen jag pratar med i telefon att det är en obehaglig man som står och kollar på mig. Min killkompis i telefonen tror självklart att jag skämtar med honom men när han hör att jag blir rädd så tar han mig på allvar. Han talar om för mig att gå förbi spärrarna och ner där det kanske finns fler människor som väntar på tunnelbanan och på så sätt bli av med mannen, så jag gör som han säger. Väl nere där man tar tunnelbanan är det tomt, inte en enda människa väntar på tåget, bara jag. Det är 4 minuter kvar tills mitt tåg kommer in och mannen har försvunnit, nu kunde jag äntligen andas ut. Jag kollar upp mot skylten igen och när den visar 1 minut lägger jag på med min vän och säger att jag nu kan klara mig själv. Samtidigt som tunnelbanan kommer åkandes in i perongen ser jag mannen dyka upp igen och denna gång står han crika tio meter ifrån mig, jag börjar kallsvettas och tar fram mobilen igen, och till min förtvivlan märker jag att den har dött, sablars telefon! Tusen tankar for upp i min hjärna, hur kunde mannen dyka upp så nära mig, vart va han? smög han ner och gömde sig, hade han hört hela mitt samtal när vi pratade om honoml? Herregud, jag var körd.

Dörrarna öppnas och jag letar en plats så långt ifrån där han satt sig, jag gick så långt in i tunnelbanan att vi tillslut satt på varsin ända av vagnen och otroligt nog lyckades han ändå sticka ut sitt huvud o kolla på mig då och då, återigen med en obehaglig blick. Problemet skulle uppstå när jag skulle kliva av tänkte jag, antingen så kliver jag av i tågets slutstation och typ pratar med de som jobbar i sl om mannen eller så kliver jag av där jag ska av och springer det snabbaste jag kan hemåt. Eftersom jag satt på sista tåget hem så tänkte jag att jag var tvungen att kliva av i min station så jag gjorde det. Något oväntat händer, mannen kliver av i samma station som jag, att han också skulle av där var ren bullshit tänkte jag, jag var tvärsäker på att han förföljde mig! Det kändes så dumt att börja springa för tänk om jag bara inbillade mig allt, (vilket jag dock var 99% säker på att jag inte gjorde) så jag gick istället ner till luckan där dom säljer biljetter och började fråga kvinna lite olika saker om sl kort, remsor osv bara för att mannen skulle försvinna. Mannen går förbi mig och ut i bostadsområdet, "herregud nu är det kört för dig" säger en röst inom mig. Paniken steg ända upp i öronen på mig att jag desperat bad kvinnan att få låna deras telefon, kvinnan sa först att de inte fick låna ut telefon men efter att jag förklarat om mannen som förföljt mig så fick jag låna den. Jag ringde mig tjejkompis och bad henne att ta med sig sin storebror för att möta mig i stationen och dom underbara människorna vart mina räddare i nöden. På väg hem till min vän ser vi den här psykopat indiern igen, han hade satt sig ner i en bänk och rökte men rörde inte en min då han såg att vi gick med en kille. Usch säger jag bara, jag hatar män, ska knipsa av deras penisar så fort  ja får chansen, inga undantag! 

Den skadliga varma pinnen!

God morgon, hur mår ni? Jag mår jättebra, har precis fått i mig frukost, matlusten kom tillbaka för ett bra tag sen, det känns jätteskönt! Jag har en stor nyhet att dela med mig av till er, idag är det dag 3 utan att ha tagit ett enda bloss av en ciggarett, jag är tamigfasen en stolt kvinna! Det är stort om ni frågar mig. Jag är på bättringsvägen och ska försöka hålla mig sålänge jag kan, exploderar jag inombords om verkligen måste ta en cigg så får jag göra det men ska dock försöka undvika det så mycket det går, vi får se hur länge jag klarar mig, idag träder vi in i dag 3 utan varma pinnen!  


                      

Nu ska jag in till T-centralen och  inhandla lite behövande saker såsom ansiktsmask, rakblad, hårsnoddar, hårfärg, sminkservetter & fuktcreme, hörs senare!

KRAM!

släng er i väggen!



   Varför går ni in på min blogg och läser dag ut och dag in om mig och mitt liv om ni ändå tror att allt jag skriver är påhitt? Ni kritiserar mig i mitt skrivande och tänkande och lägger det som en grund till att jag ska vara en bluff? Ni tror att jag snor andras magbilder och att det inte är jag på mina bilder men lägger heller inte någon närmare grund till varför.



  Okej jag kan förstå att ni äldre Mammor tycker att det är skrattretande att läsa om mig när jag, som ni så fint uttrycker: gör bort mig, beter mig omoget och agerar iq fiskpinne, men jag ska säga er kära individer att det är NI som är dom dumma och blåsta då ni glömmer att jag bara är 17 år och inte en blivande mamma på 27, man lär sig nya saker varje dag!


Varför yttrar ni er om något ni inte vet? Ni är tvärsäkra på att jag är fejkad för att jag beter mig konstigt (?) jag måste ha missat i användarvilkoren här på blogg.se att man måste uttrycka sig på ett visst sätt för att bli trodd. Ni ger inte konstruktik kritik till erat tänkande och har heller ingen grund, ni bara påstår. Och kanske främst av allt så glömmer ni bort att detta är min blogg, jag skriver om vad jag vill och hur jag vill.


Till er som tror att jag är fejkad , till er kära människor har jag en lösning, Sluta besöka min blogg! Då blir vi nog alla nöjda...!

komunicera med din ungdom!


 

Jag har blivit besatt av eminems (m&m:s) Jag blev så glad när den stora nyheten kom till Sverige, det tackar vi för! Idag var jag till vivo och handlade10st minipaket (45g) eminems som jag sitter och knaprar på just nu, mums! Snart (om några dagar) ska jag även bege mig hem till Mamma, hon ringde till mig idag och sa att hon saknade mig och att det kändes tomt där hemma utan mig, det värmde i hjärtat att höra. Jag om Mamma har nämligen alltid haft en tendens att inte visa kärlek för varandra. Jag kramar exempelvis Mamma endast tre gånger om året, när hon fyller år, julafton och nyår. Det är jättesynd att vi inte har den bästa mor & dotterrelationen som jag tycker att alla Mammor borde ha till sina barn. Jag menar, när började man förlora kontakten med sida barn? Man har ju uppfostrat dom hela sitt liv och vakat vartenda steg dom tagit sen barnsben, men när barnen växer upp och blir ungdomar så försvinner den där puttinull kontakten och föräldrarna har inte en aning vad deras ungdomar gör om dagarna.

Jag tänker inte tillåta att jag och mitt barn får dåligt att komunicera med varann, får jag exempelvis en flicka vill jag att hon ska känna att hon kan vända sig till mig den dagen hon behöver råd om killar och jag ska även veta den dagen min dotter blir av med oskulden, ingen jäkel ska få utnyttja henne. Får jag en pojke vill jag att han ska komma till mig om råd den dagen grupptrycket blir för stor press för honom och kompisarna börjar röka brajja, en sådan bra komunikation vill jag ha med mina barn! Ens föräldrar borde vara som ens bästa vänner, inte någon som man sitter och smygröker för eftersom man som ung valde grupptrycket framför att vända sig om råd till sina föräldrar.

När jag växte upp och började hänga mer ute på gatorna är hemma med familjen så slutade även jag komunicera med min Mamma, vi slutade säga "jag älskar dig" till varann och jag visade aldrig mer kärlek än ett "tack" dom gånger hon var snäll mot mig, och så är våran relation än idag. Men jag älskar min Mamma otroligt mycket även om jag inte nämner det för henne, dock önskar jag att jag hade mer stake och kunde visa henne fysiskt & psykiskt hur tacksam jag är över att jag har henne, men det klart att hon ibland kan vara en jävla piina, men de är vi väl alla någongång!

KRAM!

Jag ringde för sent... =(

Mitt ex/Pappan till barnet har lämnat landet, han har åkt utomlands och är i italien just nu, ringde hans mobil men fick inget svar, provade att ringa hem till honom och hans mamma svarade telefonen och hon talade om att han åkte för några dagar sedan, utan att ens säga hejdå till mig,asshole... Hon bad även om ursäkt för hennes senaste reaktion och frågade hur det var med mig. Jag är besviken, nu blir han borta ett bra tag, han vill väl helt enkelt inte ta sitt ansvar. Göra en tjej på smällen och sen bara strunta i att ta sitt ansvar, det är de värsta man kan göra. Ja minns när vi var tillsammans och han berättade om en turkvän till honom som hade gjorde en tjej på smällen och sedan lämnat henne. "Så skulle jag inte kunna göra," sa han, men det visade ju sig senare att det bara var skitsnack.

Killars gåva är att lova saker, dom lovar dig solsken men sagen efter blir det ändå regn, - tragiskt tragiskt!

Hehe, "tragiskt tragiskt" är min grej, säger alltid det när de är något så förväntat som sker omkring mig,vilket är väldigt ofta! Efter jag lagt på med mitt ex Mamma så sa jag "tragiskt tragiskt," allt är så typiskt och tragiskt nu för tiden, människor slutar aldrig att förvåna, kan inte förstå att jag har livslusten kvar efter allt jag gått igenom i livet (observera att det som skrivs i bloggen är kanske 10% av det som händer omkring mig) Jag är stark helt enkelt, och nu kommer jag verkligen ha något att leva för, helt klart. Jag ska leva sålänge jag tillåts att leva.

GOD NATT! =)


JUST NU!

15 veckor 3 dagar har gått, dvs 15 fulla veckor och jag är nu inne i graviditetesvecka 16. Eftersom min kamera nu är på lagning så har jag inga "nya" bilder att visa er, men denna bild knäppte min tjejkompis på mig för några dagar sedan med sin kamera, så ungefär såhär ser jag ut nu:




(Klicka för större bild)

Har magen blivit lite större? Det tycker iallafall jag. I cirka vecka 17-18 får man göra ultraljud och könet på barnet avslöjas om man nu vill veta det. Jag tror att jag vill avslöja könet nu när ultraljudet ska göras, allt blir så mycket lättare då. Man vet i vilken färg man ska köpa kläderna, kan förbereda sig mentalt och sluta vara så nyfiken! Varför vänta när man kan få veta det på en gång? Ska bli så himla spännande att vå veta, vad det än är kommer jag älska det lika mycket iallfall, men en pojke skulle vara fint att börja med!

Jag minns när Mamma väntade min lillebror, hon ville inte ta reda på vad han var för något förns födseln, Mamma var jättesäker på att det var en flicka eftersom man som gravid brukar känna på sig vad det är som väntar. Vi hade köpt gudomliga klänningar, allt i hello kitty & princess motiv och plopp så visade det sig att det stack ut en liten snabel när barnet föddes, ack så fel Mamma hade, det vart en pojke! Vi klädde honom dock ändå i lite rosa ibland, gick ju inte att returera kläderna! Kanske är det därför som han är så feminin av sig nu 9 år senare? Åh! =(

Nu ska jag ta ett bad sen ska jag ta och ringa min "käre vän" (mitt ex) och tala alvar med honom, det är inte en liten chihuahua valp vi ska ha ihop, utan ett barn, vårat barn, jag är inte säker på om han förstår det... Sen ska jag sätta mig ute i solen, solskydd & favvosalvan åker självklart med! e

Föresten...



Snart är der min tur att ta semester, jag längtar!
Ska bli så skönt att koppla av, men innan jag reser
så har jag en del saker att ta itu med, blandannat
så måste jag ta några prover och även fixa ett pass!

Sen kommer jag grekland!



helt jäkla utmattad!

Nu är jag hemma igen efter 3 dagar hos min kusin och hennes två barn, jag är helt slut i kroppen, barn tar verkligen på krafterna! Att vara barnvakt var bland det jobbigaste jag gjort, att passa en unge gick bra men två vart för mycket. När dom började slåss med varann, springa ifrån mig åt varsitt håll, ville att jag skulle bära dom bägge två samtidigt så pallade jag inte trycket, men jag sa ändå åt dom lugnt och sansat att " ajjabajja så får man inte göra," men dom gjorde bara som jag sa när jag höjde rösten, annars tog dom mig inte på allvar, så ja ni kära läsare,det funkar att använda en hög torn mot barn när dom gör fel, ni hade fel! Fast de klart att alla barn inte funkar på samma sätt. Men det var självklart värt pengarna, så klaga borde ja icke göra!

På tåget hem slog det mig att det kommer bli mycket mer jobb än jag anar att få en liten knatte, jag blev helt slut efter 3 dagar med barnen, tänk er att jag ska orka med 18 år som ensamstående. Min kusin klarar sig jättebra med sina barn, men ändå kan det bli för mycket ibland, hon får oftast för lite sömn, hinner inte städa hemma eftersom barnen stökar ner lika fort som det blir städat & känner sig stressad, ändå är hon inte ensamstående. Kan bara tänka mig hur det kommer att bli för mig då jag kommer vara ensamstående, usch det känns så himla jobbigt, är glad att Mamma står på min sida, det kunde jag dock aldrig tidigare föreställa mig. Liksom min Mamma av alla människor? Hon som typ är strängast på jorden (näst efter pappa) , trodde aldrig hon skulle acceptera ett barnbarn nu. Jag känner att jag borde ta & ringa mitt ex/ Pappan till barnet och säga att han borde vara delaktig i vårat barns liv när han eller hon föds, det kommer behövas.. Jag måst börja vidga mina vyer och sluta bete mig omoget när der gäller honom, visst han har betett sig som ett svin mot mig men han borde ändå få chansen att bli Pappa om han nu har ändrat sig och vill bli det. Jag har dessutom börjat smälta allt dumt han gjort mot mig och känner att jag kan förlåta honom, det beror nog på att jag börjat komma över honom nu.  Ska nog ta och slå en pling till honom imorgonbitti och prata med honom om det, även kolla om han överhuvudtaget är kvar i Sverige fortfarande...


På tal om något annat så förföljde en mörkhyad indier mig idag när jag var påväg hem, han åkte framför mig i rulltrapporna och smygkollade bakåt på mig cirka 5 gånger på 30 sekunder, när han sedan var framme i bostadsområdet  så svängde han höger och jag vänster,skönt tänkte jag, då blev man av med det psykot! För säkerhetsskull så kollar jag bakåt igen och ser att han står och gömmer sig bakom buskarna, vad i helvette tänker jag, och blir skitskrajj. Killen som var i ungefär 30 års åldern börjar röra sig i buskarna när han märker att jag får syn på honom så skriker jag " vad fan vill du din jävla idiot?!?!!" Killen blir skrajj och springer sedan ut från buskarna och in i bostadsområdet, jävla idiot säger jag bara! Det finns gott om sjuka människor i världen, man måste vara på sin vakt. specielt vi tjejer!

KRAMAR!

Mamma i förtid!

Igårkväll ringde min kusin och frågade om jag kunde vara barnvakt åt hennes två små småttingar eftersom hon skulle iväg på en arbetsintervju idag. (imorse) Egentligen hade jag ingen lust men eftersom hon var i desperat behov av någon som kunde passa hennes ungar så tänkte jag ställa upp för laget, sen tänkte jag även att det kunde bli en prövning för mig så att jag får se hur det är att ha ansvar om ett barn, (i detta fall två) Jag kan säga er att det är lättare sagt än gjort, när min kusin ringde mig och frågade tänkte jag "hur svårt kan det egentligen vara att passa två ungar" Men det visade sig att det var svårare än jag trodde!

Jag har varit vaken sen klockan sju imorse, på dom timmarna har jag hunnit göra frukost åt barnen, bytt blöja på bägge,badat dom, ritat, sjungit/dansat och ätit mat. Nu sitter dom och kollar på toon disney, som två söta änglar. Men det var dock mer jobb än räknat, men det får jag faktiskt vänja mig vid för om inte så lång tid kommer jag själv att få en liten ängel, kan fortfarande inte fatta att det är sant, det kommer bli otroligt mycket jobb för mig som ensamstående har jag insett, men det är något jag får lära mig att leva med.

Nu hinner jag inte skriva mer, är så trött och utmattad att jag egentligen bara vill lägga mig under täcket och sova men nu har lillpojken bajsat i blöjan, så den måste bytas!

Hälsningar från en sömnig blivande morsa!

bada!

Godmorgon, sovit gott? Det har iallafall jag för en gångs skull! Idag ska vi till eriksdalsbadet och svalka oss, vädret är inte sådär jättebra men tur att det finns inomhusbad iallafall jag kommer hålla till i jacuzzisarna, dom är så himla sköna och varma, varför bada kallt när man kan bada varmt? :D



Syns där!


söndagsmys!

Jag och min vän Natta kände oss uttråkade så vi gick ner till Konsum och köpte hallon,mjöl & margarin, kan ni gissa vad vi ska göra? Hallonpaj såklart! Yummi! ;) Till det har vi även köpt vaniljglass och hyrt en film - Mys söndag med andra ord!



KRAM!



Föresten jag börjar bli lite trött på er som tror att mitt liv och mina val angår er, det är okej att ni ger mig råd och tycker till men tyck inte till utan fakta! Ni anar inte hur mycket jag har trappat ner med rökandet, jag har gått från att röka ungefär 1 paket om dagen till att röka 1-2 ciggaretter om dagen, det är en himla stor förbättring om ni frågar mig. Vissa dagar röker jag inte alls, men när jag känner mig stressad/deppig så kan det hända att jag tar en ciggarett, men för det mesta motstår jag, så keep your mouth shut om ni inte vet hur det exakt ligger till. Jag är ledsen att jag blivit så bitter men det kan bli så ibland. Det är endast riktat till er som säger att jag "röker & dricker " utan att ens veta hur det ligger till. Jag dricker inget alls längre och röker gör jag då och då, väldigt lite dock!

svar på tal

Hur gick det för dig att berätta om att du är gravid för din Pappa,
hur reagerade han och  vad sa han?

Faktum är att jag aldrig berättade för Pappa om graviditeten, rättare sagt så hann han kasta ut mig innan jag ens fick chansen att berätta. För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om hur besviken jag var på en av mina föräldrar och det var som många av er trodde riktat mot Pappa. Jag hade som beräknat tänkt vara hos Pappa i en vecka och under tiden hinna samla mod till att berätta för honom. Efter att ha varit hos honom i 4 dagar så kastade han ut mig, varför han gjorde det var för att han kom på mig sitta ute och röka i balkongen 02:00 på natten. Pappa vet inte att jag röker, han skulle aldrig tro något sånt om mig, i hans ögon var jag hans lilla flicka fortfarande. Jag är snart 18 år men Pappa ser inte det,istället för att behandla mig som en vuxen blir han flyförbannad när han ser ciggen i min han och ger mig en örfil sen går han och lägger sig igen. Förväntar han sig att jag ska vara kvar dagen efter och att jag ska tolerera hans reaktion? Hell no! Jag vägrar ta skit från någon,oavsett om det är en vän eller någon i familjen.

Pappa blev jättearg över att han såg mig röka, kan ni tänka er hur hans reaktion skulle varit om jag hade berättat att jag var gravid? Jag är glad att jag inte gjorde det, för det kunde ha slutat illa både för mig och för min älskling i magen. 05.00 på morgon tog jag mitt pick & pack och tog tunnelbanan  till en tjejkompis här i stockholm, och här befinner jag mig fortfarande sen några dagar tillbaka. Jag känner mig mer hemma här hos min vän än vad jag gjorde hos Pappa, jag berättade för min tjejkompis att jag är gravid och hon vart sjukt faschinerad, men mest chockad. Hennes Mamma är jätteglad för min skull och visar mycket kärlek, här tänker jag bo ett tag innan det blir dax för hemfärd till min Mamma. Min mamma vet inte om bråket mellan Pappa och mig, hon tror att jag fortfarande bor där och det är lika bra. Jag vill inte oroa henne i onödan, jag har det bra här hos min vän, varför oroa mamma? Det Mamma inte vet, det lider hon inte av.

Och som avslut, att jag ska berätta för Pappa är uteslutet,
han har förlorat sin chans att bli Morfar!

Min älskling i magen är stark, han/hon kommer att klara sig utan både Pappa och Morfar, men det är lika bra, varför ska två skitstövlar få vara delaktiga i mitt barns liv när de beter sig som skit? Jag ska försöka ge mitt barn den bästa barndomen och uppväxten som möjligt, med eller utan Pappa. 


PS, Snart är det dags för ultraljud, inte långt kvar alls,
längar längtar längtar!!

Kan ni gissa vad jag ska laga?






KÖKET VÄNTAR!

DISCIPLIN!

Jag kan inte låta bli att le när jag ser barn, trots att dom pajjat sönder mitt liv så är dom ändå så gulliga och oskyldiga på något sätt. Men jag står dock ändå fast vid att barn ska disciplineras, hur ska dom annars veta vad som är rätt och fel om man inte lär dom det när dom är små? Vissa av er säger att barn inte lär sig av att man skäller på dem när dom har gjort något fel, men jag måste tyvärr konfrontera er och säga att det bara är skitsnack! Era barn kanske inte gör det men jag gjorde det iallafall när jag var liten. När jag kastade ut oboy över mattor, rensade damsugarpåsen eller kissade i sängen så visste jag att det väntade mig en ordentlig utskällning efteråt, därför vågade jag aldrig göra om det. Jag kommer uppfostra mitt barn på de sätt jag tycker är bäst, och så är det bara. Men tack för ert råd.

- Nu lämnar vi det här ämnet och jag bjuder på lite bilder istället!


Sweetiepie som förstörde min kamera.




Varför har barn gåvan att vara fotogeniska? Avis!


Nu ska jag åka och handla mat, vad ska man äta idag då? Tänk vad jobbigt att man varje dag måste äta! Lat som jag är så blir det väl säkert nudlar eller något annat billigt och enkelt, höhö!



PÅ BARA 2 DAGAR...

...har jag skrapat ihop till mer än tusen poäng!

Jag älskar verkligen gratis sidor, att få presentkort och prylar genom att betala med 0 kronan är inget jag tackar nej till! För några dagar sedan skrev jag om en ny gratis sida som tillkommit i gratisvärlden vid namn gratis-fashion där man samlar poäng och sedan växlar in poängen mot presentkort,parfymer & märkesprylar. När jag blev medlem hade jag 20 poäng, idag, två dagar senare har jag 1093 poäng. Jag har varken handlat något eller värvat många personer och ändå har jag lyckats få en så stor summa poäng. Hur har jag fått poängen?



Ja ni ser, genom att delta i tävlingar,bli medlem på olika gratis sidor, anmäla mig till nyhetsbrev & besöka hemsidor så har jag fått den stora summan poäng. Vill ni också bli medlemgratis-fashion och samla poäng som ni sen växlar in mot presentkort och märkesprylar? Klicka då på min länk och få 20 extra poäng gratis. Har du facebook får du även 90 poäng extra, titta bara på översikten ovan så har jag fått 90 poäng eftersom jag har facebook! Lovely!



Alla fält som jag markerat med grönt är gratis metoder för att tjäna poäng till ditt presentkort/pryl. Det som är markerat med rött är det som kostar pengar, är du en internethandlare? då kan du shoppa som du brukar göra på internet och samtidigt få poäng för det du handlar! Är du inte sugen på att handla något för att få poäng så kan du välja gratis alternativen som är markerade med grönt.

Bli medlem HÄR! Lycka till! =)


om blödningarna

Många av er har frågat om hur det gick med blödningarna och vad det var för något, faktum är att jag ringde till en barnmorska som sa att det är normalt att blöda under graviditeten, att många kan ha mens som vanligt och att jag säkert inte skulle behöva oroa mig. Få hjärnceller som jag just i den stunden hade, så ifrågasatte jag ingenting utan lyssnade lugnt och sansat på vad hon hade att säga,det var inte föräns efter vi hade lagt på som jag insåg att jag inte alls har haft mensliknande blödningar, utan det kom blod en natt, sen kom det inget mer. Just nu blöder jag inget alls, men ändå har jag en jäkla mensvärkliknande smärta i magen. Jag ska ta och pallra mig dit personligen istället och prata med dom, för i telefon tappar jag ord ibland och kan inte uttrycka mig lika lätt.



Och angående mitt förra inlägg om kameran, det är klart som fasen att man blir förbannad, jag la ner flera tusen kronor (som jag jobbat sönder mig för) på kameran och den räckte knappt i en månad. När jag är riktigt irriterad på någon/något så kan jag uttrycka mig på de mest sjukaste sätten,och jag tänker inte behärska mig bara för att ni läsare ska se mig som en förebild. när jag bråkar med Mamma kan jag säga att hon är världens kärringjävel och att jag avskyr henne men i själva verket vet jag att det inte är sant, jag älskar ju min Mamma, liksom älskar jag barn också, men när jag blir arg, då är jag inget att leka med. Man ska lära barn att disciplineras och inte låta dom gå lätt undan bara för att dom är barn, för det är just ni som säger att "herregud det var ju bara ett litet barn, skäll inte på ungen", det är ni - som uppfostrar era barn på fel sätt. När ett barn har gjort något fel så ska man skälla på dom ordentligt, annars tror dem att det är okej att kasta omkring saker och förstöra dom.

Och nej de går inte på garantin när man ställer fram en söndersmälld kamera i disken, fel som man själv orsakat går aldrig på garanti, tro mig - jag har varit med om det tidigare...

ungjävlar!

Min kusins barn har förstört min digitalkamera som var sprillansny, ungjävlar! Den gick på flera tusen och har knappt haft den i en månad, Hatar barn! :@

Ni anar inte hur förbannad jag är..

ung mamma

Jag fashineras av unga mammor, ser upp till dom och inspireras av dom. Om mindre än en timme ska jag ta bussen till södertälje, ska åka och träffa min tjejkusin som jag nyligen tagit kontakt med igen efter många år. Hon är 21 år och har 2 barn, fick sin första när hon var 17 år och har klarat det galant, trots att det har funnits både upp och ner gångar som ung mamma så har hon klarat det, det är viljan som räknas, därför vet jag att jag kommer lyckas. Hennes barn är så otroligt söta, en liten flicka på 4 år och en pojke på 3 år, kameran åker garanterat med, vi får höras senare kära läsare!

Kram!

idag är det jag som intar köket!



Tjocka revbensspjäll med potatissallad.

Och som "efterrätt" blir det.....



                                      D O N U T S !

Mumsfillibabba, köket väntar!

Dags att fylla björn borg samlingen!

        
Jag satt och "facebookade" lite samtidigt som jag fastnade för någon reklam på sidan, och vet ni vad? En ny & dunder gratissida har anlänt bland gratis sidorna! Gratis-fashion heter sidan där man samlar poäng och kan växla in dom mot björn borg trosor och kallingar!! Bästa trosan ever säger jag bara! Jag älskar björn borg, inte bara för att dom är snygga utan för att dom även är sköna och bekväma. Såg även att man kan byta in poängen mot märkesparfymer, äkta gucci väskor och en massa andra dyra märkessaker. Men jag är mest hajj på björn borg trosorna, gratis är bäst, i love it!

                              
Vill du också ha snygga underkläder eller kanske Armanis nyaste parfym?
Bli då medlem genom att klicka HÄR! och börja samla poäng. Blir du medlem via min länk får du alltså 20 extra poäng. Lycka till!



En annan gratissida som är min favorit är gratis bio, därifrån har jag fått presentkort på sammanlagt 2000:- genom att bara värva 2 vänner plus dom i min familj, för dom presentkortet köpte jag blandannat en ny vinterjacka förra året, betalade inte ett öre själv, lovely! :) Antar att många av er redan är medlem på gratisbio, men är ni inte redan det så kan ni bli det nu genom att klicka HÄR. Du får 75 gratis poäng av mig.

Känn ingen ångest!

Jag tycker personligen att jag har lite mer vett i mitt huvud än de flesta ungdommar i 17 års åldern, vad min grund till det är, beror nog på att jag började "leva livet" lite väl tidigt. Redan som 13 åring började jag med mina alkoholintag och redan i 14/15 års åldern hade jag lärt känna det motsatta könet på ett intimt sätt. Jag ångrar ingenting, ångest är bara onödigt har jag lärt mig. Att göra misstag och att fela är att lära sig , det är inget vi behöver ursäkta oss för och känna ångest över! Hade du sex med någon igår som du ångrar dagen efter? Tänk om. Ångest är bara en obehaglig känsla i vår kropp som får oss att må dåligt, vi känner oss dumma i oss själva istället för att fokusera på det positiva i händelsen. Om du gjort ett misstag, grubbla inte över ditt misstag, lär dig av det istället. För några år sedan tänkte jag annorlunda, när något gick fel för mig så fastnade jag i problemet och jag gick aldrig vidare. Jag blev dumpad av mitt livs stösta kärlek och tänkte, vad gjorde jag för fel? Vad kunde jag ha gjort annorlunda? Varför dög jag inte i hans ögon? Det hela blev en enda stor och ond cirkel och jag krympte som människa.

När jag börjat tänka och filosoferat såhär avancerat som jag nu gör så har jag växt som människa, jag sitter inte och gråter över killar som lämnat mig, ångrar saker jag gjort och liknande, tvärtom! Allt vi gör nu, bra eller dåliga saker, det blir lärdom för livet! Jag blev klokare i tidig ålder, hade jag exempelvis tapapt min oskuld som 17 åring så hade det varit svårare för mig att läsa av situatuioner såsom killar och veta vad dom går för nu. Senast idag för någon timem sedan,  satt jag på tunnelbanan påväg hem och en kille som är jämngammal med mig sätter sig mittemot mig, hans kompis sätter sig vid säterna tvärs över och killen som satt sig mittemot mig slänger en "jag ska haffa henne" blick till sin vän och sen börjar han prata med mig. Han frågar efter mitt nummer, är allmänt flörtig & störig samtidigt som jag ger honom nobben eftersom jag då kunde läsa av situatuionen, han ville impa på sin kompis genom att lägga in en stöt på mig och antagligen om han hade fått chansen att få till det med mig så skulle han inte bangat.

Hade denna händelse utspelat sig för cirka 3 år sedan så hade jag nog gett ut mitt nummer till killen och tyckt att det var jättespännande att han ville ta kontakt med mig. Jag menar inte att man är hjärndöd när man är 14 år men däremot är man inte så erfaren och tror att alla människor har ett hjärta av guld vilket inte stämmer. Alltså som sagt, för varje sak man går igenom i livet så kan man alltid vända det till något positivt senare.

Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, kände att jag ville lätta på trycket lite och det fick jag, kanske finns det yngre tjejer som läser min blogg? Sug då åt er det jag skrev, kan vara nyttgt! Btw på tal om något helt annat. Michael Jackson var inte mer än en människa, precis som jag och du,  jag slår på tvn,datorn öppnar tidningen eller sätter mig på bussen så finns han där, hyllningar hit och hyllningar dit, han var en människa - inte GUD!

KRAM!

Mens?

Imorse vaknade jag av att det var en blodfläck i sängen, wtf? Kan man ha mens när man är gravid eller var det möjligtvis blödningar av något slag? Det läskiga var att jag drömde en jättehemsk mardröm där  jag högg ihjäl en kille som försökte döda mig, hans ansikte vad dolt och i ena handen bar han en kniv som han riktade mot mig. I ögonvrån såg jag den höjas mot mig, snabbt som blixten fångar jag kniven och lyckas vinna den från hans hand, jag hugger honom i hjärtat - sedan dör han. Jag känner hur panikslagen jag blir av att ha en döing liggandes bredvid mig samtidigt som jag ser honom vakna upp igen och denna gång har en revolver i handen. Han riktar den mot mig och skjuter, men vapnet saknar skott.. Jag vinner den igen från hans hand och trycker in den så hårt in i hans mun att den går rakt in i halsen på honom och bloder börjar forsa, då vaknar jag upp och ser blodet i sängen, kan ni gissa om jag blev rädd?

En sak är säker, jag ska inte se skräckfilmer!
Drömmen måste ha slagit till eftersom jag såg my bloody valentine på bio igår. Jag är inget för skräckfilmer men ändå är man så naiv att man ser klart på en skräckfilm från början till slut och sedan sitter man där livrädd och panikslagen... Något riktigt häftigt var att jag såg den i 3D format, jag fick yxor i skallen, skott i huvudet & blodstänk på kläderna, läskigt - men en riktig upplevelse! Filmen i sig var inte så bra, men 3D effekterna var grymma, när dom väl var igång!

Nu ska jag ringa min barnmorska och fråga om blödningarna, för jag har nämligen aldrig hört någon som är gravid blöda/ ha mens?!

Besvikelse

Har ni någonsin känt att ni avskyr era föräldrar? Det har jag. Dock inte så mycket att jag skulle önska dom deras död men däremot har man känt sig så djupt besviken på dom att man själv får ont i hjärtat, så känner jag nu. Jag vill åka hem..

daddy´s gonna kill me

Jag kommer aldrig våga att berätta, har alldeles för mycket respekt för min Pappa för att kunna sjunka så lågt i hans ögon, nej det går inte. Han kommer väl antagligen att åka & slå ner killen som "gjort mig på smällen" om jag berättar. Pappa tror väl säkert att jag fortfarande är oskuld, det här går inte!


drabbad av myggmördarsjukan!

Imorse vaknade jag av att det kliade över bägge benen sjukt jäkla mycket, kli-hysterin gjorde så att min sömnighet försvann och sen sprang jag till första bästa spegel för att spegla mig i, då fick jag syn på det här:



14 jäkla myggbett, skitfint & skitskönt!

Jag hörde på nyheterna att myggligan är på väg att attackera uppsala och sedan vidare till Stockholm, men jag antar att dom besökta Stockholmstad tidigare än väntat, inte skoj alls! Idag ska jag raka vägen till affären och inhandla mygg-mördar-spray, sen ska dom jävlarna allt få med mig att göra! Man skadar inte mig ostraffat, så är det bara! ;)


Observera att jag gått med antingen chinos eller rätt så tjocka leggins dom senaste dagarna, ändå har dom lyckats hugga i ordentligt! Så människor därute, iväg & köp myggspray mer er,  så dödar vi dom tillsammans,

kill them all!


mamma tycker till

Min mamma tycker att det är på tiden att jag berättar för Pappa att jag är gravid, hon tycker att jag ska passa på att åka dit nu i några dagar och få umgås med honom samt berätta, men det tycker inte jag. Dock kommer han ju ändå få redan på det förr eller senare, jag menar det går ju tamigfasen inte att undanhålla ett barn från honom vare sig jag vill det eller ej. Så om en timme åker jag iväg, så se upp Stockholm, here i come! =)

Jag är dock nervös över hru kan kommer att ta det, vilken tur att det finns t-shirtar & tunikor att dölja magen i utifall att jag fegar ur, haha!

obekväma kläder! =(

Det är nog dags att inse fakta för min del, jag är gravid & kan inte tro att det är okej att gå omkring med tröjor & linnen i storlekarna XS, nej nej!!! Kläderna sitter ju bedrövligt konstigt på mig nu och jag liknar med än knubbis än en gravid kvinna! Jeans kan jag inte längre ha riktigt, ja menar, kolla bara på bilden nedan, man ser ju "bilringarna"



På tal om en annan sak, idag klev det på två killar på tåget som satte sig bredvid mig, han som satt närmast mig hade ben släta som siden, utan hår & gyllenbryna (slätare än mina ben) det skriker bara bögigt bögigare bög för min del, hår på benen är manligt & snyggt, så killar - ta inte bort håret på benen det är så omanligt som det bara kan bli, snälla!! På ett konferensmöte såg jag även att min chef hade non hair på sina ben, varför? Det är så himla fult, ni liknar ju tamefasen som hårlösa chichuahuor!

KRAM!

RSS 2.0