MAGEN JUST NU!



Den bara växer och växer varje dag! Jag är så nyfiken på om det är en liten flicka eller pojke som jag får och bär på, det är iallafall mitt blivande barn, helt obegripligt, MITT! BARN? Nu ska jag iväg ut och springa och förbränna bort fett, tack & adjö! ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken vecka är du i ?:)

2009-06-28 @ 20:04:23
Postat av: ** skåningen

Hej, du borde ta och tänka omu innan det är för sent för dig .. du är inte klar med skolan ännu, du har inget körkort, vart tog dina dagar vägen som ungdom? Vill du förstöra, riskera så mycket som du nu gör och sätta så mycket på spel .. då är det hela upp till dig,



får du ens någon hjälp hemifrån med barnet, din mor eller så hjälper hon dig ?

Ville fadern så till barnet ens ha detta nu ? Som jag har tidigare läst och förstått det så var det inte riktigt så, så hur ligger det då till just nu, det är inte bara du som vill behålla han i ditt liv, men för fan tänk på han också lite av vad han vill .. va inte så jävla ego nu ! Tänk inte bara på dig själv !!



Jag hoppas att jag får respons på detta ..



// **Skåning.

2009-06-29 @ 10:08:02
Postat av: Sandra

Till skåningen..



Så vitt jag vet så är det inte ditt bekymmer att bry dig om dessa frågor som du ställer.

Hon har bestämt sig, och jag tycker att det beslutet var det bästa att göra. Att behålla ett barn fast pappan inte vill ha det är inte egoistiskt. Han har själv satt sig i den situationen, och då får han stå för det, och ta lite ansvar.. för i slutändan, är det tjejens val. Som sagt, jag tycker hon gör rätt.

Och bry dig om ditt eget liv, ist för hennes. Hon klarar sig utmärkt utan dina åsikter!



Ha det bra!

2009-06-29 @ 16:02:03
URL: http://tungrull.blogg.se/
Postat av: ** skåningen

http://ellamarie.blogg.se/

2009-07-01 @ 22:52:54
Postat av: Sandra

Först och främst vill jag tacka för en rolig och intressant blogg. Tänkte skriva lite som svar på de andras kommentarer. Vill poängtera att detta inte är någon kritik mot dig, men det kan vara saker värda att tänka på.



På ett sätt kan jag tycka att det är lite fel och orättvist att tjejen alltid får sista ordet när det gäller sådant här. Jag menar, fatta hur det skulle kännas om ni vore i samma sits. Att tvingas ta hand om ett barn som man inte är mogen att ta ansvar för. Det kanske inte handlar om vilja, det kanske snarare handlar om vetskap om att man inte är kapabel till att ge barnet det han/hon förtjänar när man nu är i detta skede av livet.



Om ni tänker på det är det sjukt att om tjejen har bestämt sig så ska killen behöva ta ansvar för det misstaget för resten av sitt liv. Ni säger att "han har gjort ett misstag. Han får stå för det". Men man är ju två om "misstaget". Nu säger jag absolut inte att det var så i det här fallet, men det finns tjejer som fuskar med p-piller osv. just för att bli med barn och få "ha killen kvar". Jag har sett det själv och man måste tänka på det från den sidan också tycker jag.



Sen tror jag absolut att killen kommer ångra sig när han fått inse saker och ta in verkligheten lite. Jag tycker verkligen inte, att som "skåningen" säger, att du ska göra abort eller nåt sånt. För det ni har gjort är det finaste man kan göra, ni har skapat ett liv. Och jag tvekar inte en sekund på att du kommer göra allt för ditt barn.



Det jag ville få fram var bara lite tankar om hur killen kan tyckas känna. Men så är faktiskt livet. Det är inte meningen att killen ska knulla runt och sen dra så tjejen får ta allt ansvar. Det är ett gemensamt projekt båda måste ta ansvar för.

2009-07-02 @ 09:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0