Jag har redan gjort valet..

Och det gjorde jag idag. Har inte velat blogga om saken ännu eftersom jag inte känner mig redo, men valet är gjort och jag kommer inom kort att informera er. Det är absolut inte så att jag sitter och värdesätter en massa tävlingar och fläckar foundation på främlingars kavajer,hårklippningar osv framför fostret jag går och bär på, absolut inte! Men jag kommer att informera er om mitt beslut som jag tagit när jag är redo och kan förstå det själv.

TACK!

Kommentarer
Postat av: Emna

berätta snälla! är så nyfiken!! hoppas du gjorde rätt val!

2009-06-01 @ 22:30:58
Postat av: Amanda

jag hoppas att du gjorde det val som du själv känner är bäst för dig. kram

2009-06-01 @ 22:36:51
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: choquitaa

Håller med Amanda!

2009-06-01 @ 23:01:19
URL: http://choquitaa.blogg.se/
Postat av: Hallonmamma -ensamstående mamma

Åh så spännande. Hoppas allt är bra med dej? Kram

2009-06-01 @ 23:35:07
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad nu valet blev, så hoppas jag att du gjorde det du verkligen vill och tänkte igenom det noga, bara för din egna skull. Så du blir glad och lycklig! :)

Kram

2009-06-02 @ 00:27:24
URL: http://saandraadaahlgreen.blogg.se/
Postat av: mamsenmu

Jag har tre barn fick det första när jag var 18år..har även gjort några aborter...vill bara säga att det är ett stort allvar att skaffa barn och man har en skyldighet att ge barnet det den har rätt till...man ska inte bara se till sig själv utan tänka efter om man kan ge barnet det den behöver..så tänk på att det som är viktigast i detta fall är faktist inte du och ditt behov utan du måste vara ärlig och fråga dig om du är beredd att se till barnets behov om du väljer att behålla....annars är abort det enda riktiga..men helt klart är du beredd att ta ansvar och ge barnet det den behöver och bra förutsättningar så har åldern ingen betydelse...men ekonomi och en pappa är aldrig fel..

2009-06-02 @ 01:14:38
URL: http://mamsenmu.blogg.se/
Postat av: Angelica

Eftersom att jag alltid är den elaka här enligt så många läsare så tänker jag bara säga....



BRA skrivet av mamsenmu

Detta är PRECIS vad jag menar och vad jag tycker. Detta handlar inte om vad som är bäst för henne, utan vad som är bäst för den eventuellt kommande bebisen och dennes framtid.

2009-06-02 @ 11:41:40
URL: http://angelicablohm.blogg.se/
Postat av: Ung pappa till Inez

Hej



Du har en väldigt intressant blogg och vad jag har läst så går åsikterna isär väldigt mycket kring din graviditet och eventuell abort. Alla får väl ha en egen åsikt men man BÖR ju uttrycka den på ett moget sätt, istället för att BARA SKRIKA UT VAD MAN TYCKER OCH KÄNNER!!! Kände att jag måste skriva en mindre roman om ditt inlägg ;)



Jag är av den inställningen att en abort kan du alltid ångra men aldrig dina barn. Även om det kan vara tufft att vara ensamstående så har man oftast ett socialt närverk (familj, vänner etc.) som kan hjälpa och stötta.



Man bör alltid se till barnets bästa och ens BARN ska alltid komma i första hand i alla situationer, så är det bara!



Tyvärr så finns det många omogna och egoistiska killar där ute i vårt avlånga land som bara vill parta, knulla runt och skiter fullständigt i konsekvenser om det blir barn eller inte. De vill leva sitt liv och inte ”hindras” av något barn eller gravid hustru.



Personligen är att få barn det bästa och största som har hänt i mitt liv och jag ångrar inte ens för en sekund att vi fick Inez. Men då hade vi också planerat henne och båda var inställda att vi skulle få ett barn tillsammans. Jag förstår inte de pappor som inte vill ta tillvara relationen till deras barn, då man får ett stort utbytte av dem (svårt att beskriva alla känslor).



Hur gammal är killen? Hur som helst borde han vara nog smart att förstå att om man inte skyddar sig så kan det med STOR sannolikhet bli barn och som pappa till barnet har man ett ekonomiskt ANSVAR (enligt lag) att försörja sitt/sina barn (1273 kr månaden per barn). Spelar ingen roll om man vill ha barnet eller inte!



En kille kan ALDRIG förstå hur det är att genomgå en abort eller en graviditet då vi aldrig själv kan göra det, men bara för det ska vi killar inte vara nonchalanta och tro att det är lätt som en plätt att göra något av dessa två alternativ.



Till slut vill jag bara säga: alla bör sträva efter JÄMSTÄLLDHET i föräldraskapet, då båda föräldrarna har ett lika stort ansvar att värna om barnets intressen.



Vad lutar ditt beslut mot?



2009-06-02 @ 13:12:04
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0