Det var ett misstag, inget mer.

Jag uppdaterade aldrig bloggen igår eftersom jag aldrig kom hem igårinatt.
Så vart sov lilla jag inatt då? Mhm, det kan man ju fråga sig..!



Igår eftermiddag gick jag ju hem till min "svärmor" och åt mat, vi pratade lite om allt möjligt och tack gode gud så var inte mitt ex hemma. Jag antog att han var hemma hos sin Pappa som bor ett par bra mil bort, så det var verkligen en lättnad när jag förstod att hon inte hade ringt över mig för att försöka föra mig och mitt ex samman. Dock var jag väldigt orolig över om han hade berättat för sin Mamma om att jag är gravid med hans barn, för då skulle hon väl antagligen avsky mig tänkte jag. Inte vill väl hon redan bli mormor? Och att hennes son ska bli Pappa redan nu? Åh jag fick en riktig klump i magen. Men trots klumpen i magen så fick jag ändå i mig maten jag blev bjuden på, skulle ju varit oförskämt att inte äta upp!

Vi hade det iallafall väldigt trevlig ihop, pratade och disskuterade olika samtalsämnen, hon berättade även om hennes son student. (mitt ex vill säga) och jag måste säga att det kändes som att hon var min lilla spion,hon berättde nämligen saker som, var väldigt nyttiga att få veta, vissa saker gjorde mig dock irriterad på honom men jag svalde min stolthet och log istället. Det vart inget snack om nå graviditeter så jag antar att han inte berättat för henne om det ännu. Tittade på CSI gjorde vi också, det har blivit vår favoritserie, haha! Under serien somnade dock min kära svärmor.. Antingen var hon väldigt trött eller så måste det ha varit ölen hon drack som gjorde henne sömnig, hur som helst så bestämde jag mig för att det kanske var dags att bege mig hemåt då, så jag gick ut i hallen för att ta på mig ytterkläderna..

När jag står där i hallen och ska ta på mig ytterkläderna så känner jag att jag blir kissnödig, jag tar då av mig skorna igen och springer in på toan som ligger precis mittemot ytterdörren. När jag står och tvättar händerna hör jag någon låsa upp ytterdörren, jag blir genast rädd och tänker att det inte kan vara någon annan än uteliggarna som brukar ligga och sova i trapphuset, detta var det ända jag kunde tänka mig, för det är ingen annan som bor här mer än svärmor själv och mitt ex som brukar vara här ibland? Utan att tänka mig för låser jag upp toalettdörren och möts av en riktigt vilsen blick, två ögon som mer eller mindre går i kors när dom får syn på mig. Jag stelnar genast till men fortsätter gå genom hallen för att ta på mig jackan.

Vem var då personen som jag stötte ihop med i hallen? Jo de var ju självklart mitt kära ex som kom in genom dörren med cirka 4 promille alkohol i blodet och som knappt kunde stå på benen. Jag vart mer eller mindre förbannad när jag förstod att han inte alls befann sig hos sin Pappa, utan att han under hela dagen hade varit ute och supit. Men med vem då,Var min tanke, han känner väl ingen i den här staden mer än mig? Men tydligen så gjorde han det för knappast att han varit och supit för sig själv!

Han frågade vad jag gjorde hemma hos honom och jag svarade som det var, när han sedan förstod att jag var på väg att bege mig hem så började han protestera och sa att jag inte skulle gå än utan att han ville att vi skulle prata. "vad har vi att prata om?" frågade jag. "Aaallt..Vi ska ju ha barn ihop, vi ska prraaetaa om vårrrt barn" ungefär sådär lät han, sluddrade i vartannat ord han sa och luktade alkohol som om någon hade dränkt honom i en tunna öl. Hans ord gjorde mig varm, men jag försökte ändå låtsas som att jag inte brydde mig om vad han sa. Visserligen var det värmade ord men jag menar, det är väl lätt att säga vad som helst när man är full? Man är ju inte medveten om vad man säger..

Jag talade om för honom att vi kunde prata om det när han var nykter och kunde agera som en normal människa men inte ens det hörde han så jag slutade prata. Hur arg jag än var på honom så var det ända jag kunde göra var att tycka synd om honom... Stackars människa tänkte jag, inte kan han bli Pappa nu? Titta bara på honom, beter sig som en 14 åring som precis börjat supa, ska han agera Papparollen? Går ju inte.. Jag bäddade iallafall ner honom i hans säng och gav honom mycket vatten, han började piggna till och kändes en aning mer närvarande och bad mig med jämna mellanrum att inte lämna honom, utan att jag skulle stanna.

När jag trodde att han hade somnat så smög jag ut till vardagsrummet och satte mig framför tvn och kollade på någon halvkass film som var igång på trean. Utan att märka någonting så hade han nu vaknat upp och befann sig i samma rum som mig, han kramade mig bakifrån när jag satt lutad i soffan och sen sa han "förlåt." Förlåt för vadå? Tänkte jag, men jag frågade honom inte vad han bad om ursäkt för utan fortsatte att sitta där med hans armar runt mig. Han började kyssa mig i nacken och det hela resluterade med att vi började kyssas riktigt ordentligt, det ena ledde till det andra och dagen efter vaknade jag upp i hans famn med ett stort leénde på läpparna, men det försvann senare på kvällen då jag fick ett sms av honom där det stod; Ska vi ut och ta en cigg?

Amen tjena Pappan som försöker ta livet på vårat barn!
Fyfan vad irriterad jag blev, natten var ett misstag, inget mer..



Kommentarer
Postat av: choquitaa

=O

2009-06-14 @ 19:43:11
URL: http://choquitaa.blogg.se/
Postat av: Caroline

Herregud. Ena stunden är han ett svin i dina ögon men vet du vad det är du som tillåter honom att vara svinig mot dig.

2009-06-14 @ 20:21:48
Postat av: Nadja - 17 år & mamma till Leija

Varför sårar du dig själv mer genom att låta honom leka med dig?

2009-06-14 @ 21:02:44
URL: http://nadja92.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag tycker inte du ska var så hård mot honom, det är en väldig omställning för honom med.. När min sambo fick veta att vi skulle ha barn så ville han först inte behålla det och när vi gick ut och åt frågade han om jag ville ha ett glas öl, jag vet att det inte var hans mening utan att han bara var rädd och därför blev det bara så... Men idag bor vi ihop och han älskar sin son mer än allt annat.

2009-06-14 @ 21:12:37
URL: http://carolinedreikant.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag tycker verkligen du ska strunta i han helt. fast jag fattar att det e svårt, liksom pappan och allt... han skärper sej kanske snart. lycka till :)

2009-06-14 @ 22:35:33
URL: http://bloondast.blogg.se/
Postat av: Hege - Mamma i Augusti!

Før ett par dagar sedan hadde du ju heller ingen aning øver villka resultater och skador barnet kan få av cigaretter, han kanske helt ænkelt inte vet?

2009-06-14 @ 23:20:39
URL: http://hegeisbrekken.blogg.se/
Postat av: Jennki

Är det inte lite hyckleri att påstå han försöker ta livet av erat barn då du för en dag sen inte själv hade någon aning om vilka stora skador fostret kan ta?



Var inte så hård mot honom, prata sansat istället. Och nu när du har bestämt dig för att behålla barnet borde alla föräldrar få veta det, då dom troligen kommer behövas som stöd (ekonomiskt och emotionellt).

2009-06-15 @ 00:34:35
Postat av: Elin

Håller med några ovanstående kommentarer. Han kanske inte vet att det är så farligt för barnet om du röker. Han verkar ju visa tecken på att han ångrar att han skrek åt dig. Det är klart han är chockad över att han ska bli pappa mot sin vilja, men han kan säkert komma över det och hjälpa till om du pratar med honom och förklarar varför du vill behålla barnet osv.

2009-06-15 @ 00:40:34
Postat av: Anonym

han vet ju säkert inte att man inte får röka.. va inte elak men endå inte fööör tilllåtande eller n‭‭ått

2009-06-15 @ 08:42:10
Postat av: Josefin

Håller med "Jennki",du visste ju inte själv hur farligt rökning var till nyss,så tro inte att han ska veta bättre.Undrar, varför gick du inte hem efter du lämnat honom i sovrummet?och vart befann sig "svärmor"?vid denna tiden,hon borde väl vaknat upp och hört er?tycker din berättelse låter lite konstig helt ärligt.Vore snällt om du ville svara på denna kommentaren.önskar iaf det bästa för dig kram! Flin[email protected]

2009-06-15 @ 09:30:52
Postat av: Caroline

Jag tycker det låter som att du är en hejjare på att hitta på saker. Kanske är du så duktig att du nästintill tror på dig själv? Kan vara läskigt det där. Har vänner som varit precis likadana men har du tur så växer det bort med åren.

2009-06-15 @ 11:01:23
Postat av: Hallonmamma -ensamstående mamma

www.hallonmamma.blogg.se

Ung ensamstående mamma.



Hmm.. Han vet nog inte om hur mycket ciggaretter skadar barnet. Män vet inte så mycket. hahha. Berätta det för honom :)

2009-06-15 @ 11:54:33
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

han visste nog inte att det skadade barnet, tror de måste varit därför helt enkelt!

2009-06-15 @ 13:46:46
Postat av: sofia

Tycker du överreagerar lite.. Du visste ju inte det ens själv innan -.-



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com



http://onlysofiaslife.blogspot.com

2009-06-15 @ 15:06:45
Postat av: Sanna

Jag tror faktiskt inte att han menade något illa med det smset. Det är en skitstor omställning för honom med ju. Jag har gjort misstaget att fråga min bästa vän om hon skulle med ut på en öl när hon precis blivit gravid. Inte blev hon arg för det, hon skrattade bara åt mig. Du vet, det tar ett tag att vänja sig vid tanken på omställningar, och det tar ett tag för hjärnan att hänga med. Sluta vara så hård mot honom! Nu verkar det ju faktiskt som om han försöker hålla kontakt med dig osv.

2009-06-15 @ 16:38:15
Postat av: LISA

Haha,hade ni sex?

Gud vad äckligt!

2009-06-15 @ 17:43:02
Postat av: LISA

Haha,hade ni sex?

Gud vad äckligt!

2009-06-15 @ 17:44:32
Postat av: Emma

Han kanske bara försökte komma på en ursäkt för att få träffa dej o prata med dej utan att tänka efter?

2009-06-15 @ 18:16:56
URL: http://emmawenchehelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0